Over ons

Over OranjeMN

U wilt dat uw verzekeringszaken goed geregeld zijn, tegen acceptabele en voorspelbare kosten. U wilt één aanspreekpunt, voor al uw verzekeringsoplossingen. Dat is precies wat OranjeMN biedt. Is er schade? Dan zijn we er. Alle hens aan dek. We staan naast u. Letterlijk. Daarbij maken we geen onderscheid tussen type klant: elke klant kan bij ons rekenen op optimaal advies en maximale service en ondersteuning.

Zakelijk

Management thema’s

Onze aanpak is ingebed vanuit uw “management” aandachtsgebieden: bedrijfscontinuïteit, aansprakelijkheid, mobiliteit, personeel, en financiële risico’s.

Ontzorgen

Het is onze taak u zo goed mogelijk te ontzorgen, zodat u kunt ondernemen. Niet alleen bij het verzekeren en de administratie daarvan, maar vooral ook bij schades en in de periode daarna. Van een aanrijding tot grote, complexe schades die het voortbestaan van uw bedrijf in gevaar brengen. Maar ook bij de communicatie van uw collectieve zorgverzekering en of WIA verzekering. We trekken samen op en zorgen ervoor dat het goed geregeld wordt.

Stap verder

Vanuit onze onafhankelijke rol en in een prettige werksfeer, zijn we altijd op zoek naar voor uw bedrijf de beste oplossing, immers geen bedrijf is gelijk. Daarnaast gaan net even die stap verder. Dat ziet u als onze opdrachtgever terug in de goed geregelde dienstverlening en bereikbaarheid in een professioneel en plezierig contact met een vaste adviseur die gewoon bij u komt.

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag 8:30 tot 18:00
Zaterdag 9:00 tot 12:00

NOODGEVAL

24/7 bereikbaar

CONTACT